KATEGORIJE

LESTOP

Proizvodi za drvo
Opis

Lestop je veoma postojana debeloslojna lazura. Namjenjen je zaštiti drveta u najzahtjevnijim vremenskim uvjetima. Sadrži UV filtere i apsorbere slobodnih radikala. Prikladan je za sve vrste drveta, posebno za dimenzijski stabilno drvo, kao što su prozori i vrata. Konačni izgled površine koja se premazuje je sjajan. Dolazi u 14 posebno dizajniranih tonova.

Pored UV filtera i apsorbera sadrži i hvatače slobodnih radikala, koji najučinkovitije sprječavaju propadanje premaza. Drvetu daje dimenzijsku stabilnost, zato se preporučuje za prozore i vrata te za zaštitu svih elemenata iz tvrdog bjelogoričnog drva.

Lestop je najbolji izbor kada se želi postići sjajan izgled površine. Prilikom bojenja vrtnog namještaja ili drvenih elemenata koji će biti mehanički opterećeni potrebno je sušenje u trajanju od sedam dana prije opterećenja

Boje
U nijansama prema ton karti
Način nanošenja

Prije upotrebe proizvod treba treba ga promiješati, nikako razrjeđivati. Nanosi se u 1-3 sloja četkom ili valjkom na suho i obrušeno drvo, očišćeno od prašine i nečistoća. Pri normalnim vremenskim uvjetima vrijeme sušenja između pojedinih slojeva premaza treba biti 24 sata. Alat odmah nakon uporabe očistiti Uljanim razrjeđivačem.